hakimint's FotoPage

By: hakimin zahid

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Dec-2007 10:35 Email | Share | | Bookmark
kakak aku dah bergelar isteri orang!

 
hmph...well ape nak dikate, kakak ku yang sorang ni dah disunting orang. disunting oleh jejaka hensem senai (zahari jgn mare). ni salah satu gambar outdoor yg aku shoot, tgoklah kalo aku rajin aku uploadlah, kalo x, hmmm....paham2 je lah.huhuhu...congrats to both of u!

p/s: moga2 cepat dapat anak, bole geng ngan awish!



Wednesday, 12-Dec-2007 11:44 Email | Share | | Bookmark
satu hari di bilik menyalin lampin jusco bukit tinggi

salin mama dia, jgn x salin
asal tala je kamera mesti pandang kamera
siap senyum lagik
View all 6 photos...
tengah window shopping, anak aku sempat membuang susu melalui sistem perkumuhan usus besar. babahnya yang agak rajin mengambil gambarnya bersama mamanya yg tercinta....



Wednesday, 12-Dec-2007 10:58 Email | Share | | Bookmark
the reason why i have to leave early

gaya semayang dalam buai
gaya muka kiut
nak hisap jari
View all 5 photos...
kemunculan suara dia yang merdu dan skill terbarunya yg pandai ketawa dan senyum membuatkan jiwaku bergolak dan bontotku pada pukol 6 ptg seperti bukan kepunyaan kerusi di pejabat. bontotku sepatutnya berada di kerusi pemandu black nose satria dengan kaki kanan memacu pedal sehingga jarum meter black nose satria mencapai kelajuan yg sepatutnya disaman pegawai polis trafik yg tak makan rasuah. kehebatan tarikan darwish, satu kehebatan yang pasti (maaf perodua, guna tagline korang)



Friday, 30-Nov-2007 05:54 Email | Share | | Bookmark
eid mubarak 2007

berbaju melayu
family pix
tunggang langgang
View all 5 photos...
ye...saye tahu raye dah abis lame, tapi ni la dia kesempatan yg ade nak upload gambar raye. yg best nya, raya tahun lepas i was single machoman, raya this year, ade bini siap ade anak...muahahaha, hebat betul nikmat tuhan...sudi2 la ye intai gambar...


Tuesday, 6-Nov-2007 08:46 Email | Share | | Bookmark
darwish•5.44kg•halftone mode

 


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net